Cerdanyola Empresarial reclama que “els ajuts arribin quan són necessaris i no sis mesos després”.

201029-AECV-Assemblea_03

A través de mitjans telemàtics, l’Assemblea General de l’Associació d’Empreses de Cerdanyola del Vallès (AECV) va reunir a una vintena de directius i propietaris d’empreses associades en una sessió i on es va fer balanç de l’activitat desenvolupada durant l’any anterior. El president Jaume Maranges va fer palès que la nostra societat es troba en un camí d’incerteses i que caldrà determinació per sortir-ne: “Cal salvar les persones que ho passen i ho passaran malament, això és el primer; però no es pot obviar qui genera recursos i qui procura ocupació”. També demanava a les administracions que “tinguin en compte les necessitats dels professionals autònoms, micro, petites i mitjanes empreses” i reclamava que “els ajuts arribin quan són necessaris i no sis mesos després”. El vicepresident Lluís Sisquella va presentar els comptes de l’exercici 2019, destacant que s’ha fet una provisió per uns deutes d’anys anteriors que han suposat tancar l’exercici amb unes lleures pèrdues que, això si, no han afectat a la tresoreria de l’entitat.

Pel que fa al programa d’activitats de l’any 2020, Maranges va lamentar que, malauradament, es caracteritza per la cancel·lació de la majoria d’actes previstos a causa de les dificultats organitzatives degudes a l’actual situació sòcio-sanitària. Aquestes circumstàncies fan que el pressupost de l’any 2020 reflecteixi una important disminució dels ingressos i les despeses previstes, tot i que es preveu un modest superàvit que servirà per compensar la pèrdua de l’any anterior. Finalment es van aprovar la gestió de la Junta Directiva i els comptes corresponents a l’exercici 2019, així com el pressupost i el programa d’activitats per aquest any.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?