Cerdanyola Empresarial debatrà sobre la mobilitat al territori

Diàlegs de Cerdanyola Empresarial invitació

Cerdanyola Empresarial recupera la presencialitat amb un debat sobre la Mobilitat a Cerdanyola del Vallès. L’acte, que es farà demà 1 de desembre a les 19h a les instal·lacions de la Fundació Catalònia, comptarà amb la participació de l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón; el gerent de Moventis-Sarbus i Didirector d’operacions de Moventis, Jordi Castells, i el president de la Comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Transport de la Cambra de Sabadell, Pere Puig.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, ha destacat que “la mobilitat és una assignatura pendent i una preocupació dels empresaris de Cerdanyola i del Vallès”, per la qual cosa “hem volgut comptar amb el nostre alcalde, com a coneixedor de l’estat de la ciutat i les seves necessitats i projectes, i dels responsables de Moventia i la Cambra, grans experts en la situació de la comarca”. “No oblidem”, ha apuntat, “que la mobilitat no és només local, sinó que Cerdanyola està connectada i té fluxos de desplaçaments a tot l’àmbit metropolità”.

Beca Rotary

Després del debat, està previst el lliurament dels premis que atorga el Rotary Club de Cerdanyola del Vallès “Impuls a l’emprenedoria jove”, i un sopar informal amb tots els assistents.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?