Cerdanyola donarà la benvinguda a l’estiu amb una festa al Parc Xarau

WhatsApp Image 2023-06-20 at 15.01.15

Per celebrar el final de curs i l’inici de l’estiu, l’Ajuntament ha organitzat una tarda de diversió al parc Xarau amb el concert infantil Zum a càrrec de La Tresca i la Verdesca. Durant la festa, que tindrà lloc diumenge 25 a partir de les 19 hores, també hi haurà un berenar d’estiu amb fruita de temporada

La Tresca i la Verdesca oferirà un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa. Un concert per a tota la família de creació i repertori amb cançons de composició pròpia. El grup arribarà a Cerdanyola amb les abelles de La Tresca, que han treballat per tot Catalunya i Balears en petits i en grans escenaris. Els tres membres del grup cantaran i tocaran en directe un ampli ventall d’instruments. I no tot passarà a sobre de l’escenari, perquè la Tresca farà protagonista al públic assistent, sempre des del respecte i el convit a la participació.

Amb aquesta festa, que se celebrarà per segon any consecutiu (l’any passat es va fer la Festa de l’Aigua al parc del Turonet), l’Ajuntament vol seguir oferint oci cultural de qualitat accessible, en aquest cas per als nens i nenes de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?