Cerdanyola, distingida com a 5a ciutat de més de 50.000 habitants amb govern obert digital

23e58ccd18e32cab182dbd6268a12868

L’Ajuntament de Cerdanyola ha estat guardonat amb el cinquè Premi Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’AOC. Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.  

En la categoria de municipis amb més de 50.000 habitants, en la que Cerdanyola sa ha obtingut el cinquè premi, amb la mateixa puntuació que Barcelona, també s’han distingit Terrassa, Viladecans, El Prat de Llobregat, Mollet del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i Reus. L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, es mostrava orgullosa per la distinció: “Som els cinquens del nostre rang, és el resultat de molta feina, de l’aposta que vam fer per caminar cap al govern digital”. L’Ajuntament de Cerdanyola compleix 19 dels 24 paràmetres valorats, però “l’any vinent els complirem tots”, assegurava Carmona. En aquest sentit, El cap de Sistemes de la Informació, Miquel Morales, explicava que s’està treballant en la digitalització dels expedients, en la posada en marxa d’un nou portal institucional, en l’intercanvi de dades amb altres administracions i en el trasllat del Centre de Processament de Dades (CPD) al núvol, entre d’altres. La regidora d’Administració Electrònica i Sistemes d’informació, Carme Arché, agraïa la feina de l’equip de Sistemes d’Informació i remarcava que  “el camí no ha estat fàcil, però poc a poc  el temps ens ha donat la raó”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?