Cerdanyola disposarà només de dues piscines descobertes aquest estiu

piscina_del_turonet

Aquest estiu, Cerdanyola disposarà de dues piscines descobertes: la del Turonet i la del Centre Cívic de Montflorit. De moment, la piscina del Bosc Tancat està per confirmar

Totes dues piscines inauguraran la temporada a meitat de juny. La del Centre Cívic Montflorit ho farà el divendres 18 i la del Turonet un dia després, el dissabte 19. Totes dues tancaran portes el dia 5 de setembre.

La piscina del Centre Cívic Montflorit obrirà de dilluns a diumenge. Del 18 al 27 de juny i del 31 d’agost al 5 de setembre el seu horari serà d’11h a 19h. A partir del 28 de juny i fins al 30 de juliol estarà oberta de dilluns a divendres de 12h a 20h i els caps de setmana d’11h a 19h. El preu de l’entrada general d’adult serà de 5,20 euros els dies laborables i de 6,20 euros els dissabtes i festius. Les entrades puntuals d’un dia a partir de les 15h valdran 2,60 euros els dies laborables i 3,10 euros els festius. Els infants, el col·lectiu de la gent gran i grups tenen descomptes i també existeix l’opció de diferents modalitats d’abonaments (5 dies, 10 dies, temporada, mensual i familiar).

La piscina del Turonet també obrirà tots els dies de la setmana de 10:30h a 19:30h i en aquest cas serà necessari reservar l’accés a través del web o presencialment a la recepció. El preu de de l’entrada general d’adult serà de 5,40 euros els dies laborables i de 6,50 euros els dissabtes i festius. La piscina també oferirà descomptes en les entrades a partir de les 17h, en les infantils i gent gran. A més, les persones interessades podran adquirir abonaments de temporada, mensuals i setmanals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?