Cerdanyola disposa de dos nous espais biosaludables

Instal·lació al carrer de màquines per fer esport F. Ajuntament de Cerdanyola (NP)

L’Ajuntament ha instal·lat nous elements biosaludables per seguir fomentant la pràctica d’exercici a l’aire lliure i millorar així el benestar de la ciutadania. Les noves màquines es troben ubicades a dos espais diferents. Un d’ells està al parc de la Riera, al costat de la zona de pícnic de Canaletes. I l’altre està instal•lat al passeig de la Riera, a l’alçada del número 22. Des del Servei d’Esports es vol seguir augmentant aquests espais i arribar a disposar d’un a cada barri de la ciutat amb l’objectiu que les persones que vulguin fer ús d’ells no hagin de desplaçar-se grans distàncies.

Cadascun dels nous espais biosaludables disposa d’una màquina per fer rem, una roda per exercitar els braços, una altra per treballar les dorsals en posició asseguda, una bicicleta estàtica, un element per treballar el gir de cintura i un caminador. Les màquines biosaludables permeten fer exercici de forma senzilla i segura i poden ser utilitzades per tota la població.

Fer activitat física regularment aporta benestar a la vegada que ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió, el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer. “A més, en els darrers mesos ha adquirit encara més importància la pràctica d’exercici a l’aire lliure com a mesura preventiva davant la COVID-19”, es recorda des del consistori.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?