Cerdanyola continuarà en fase 2 aquest dilluns

1a4db616dd62ba1ca0bc919bd5f9f1c1

La ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana ¡ continuaran encara en fase 2 a partir de dilluns, segons ha confirmat el Ministeri de Sanitat i tal i com havia sol·licitat el departament de Salut. Girona i la Catalunya Central passaran a la fase 3, on estaran una setmana més Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona i Alt Pirineu-Aran. Com l’àrea de Barcelona, Lleida també seguirà a la fase 2. En tot cas, tots els territoris passaran a la nova normalitat el 22 de juny una vegada hagi finalitzat l’estat d’alarma.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat que si Barcelona i Lleida sol·licitessin un canvi a la fase 3 al llarg de la setmana que ve “estudiaran” si és possible que s’executi abans d’esperar al dilluns 22 de juny. Illa ha recordat que el confinament que ha viscut Espanya ha estat un dels més durs de la Unió Europea, la qual cosa ha permès una de les desescaladas més ràpides i segures”. Tot i això, ha fet una crida a la prudència en aquest tram final del procés de desescalada per no donar passos enrere en la lluita contra la COVID19.

D’altra bandam el director de el Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assegurat que l’evolució de l’epidèmia és “molt bona i molt favorable i que el sistema sanitari està adquirint una major capacitat de detecció precoç dels casos sospitosos.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?