Cerdanyola commemora un any més el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat/Diversitat Funcional

imatge_np_dia_discapacitat_3_desembre

Avui 3 de desembre es commemorarà el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat/Diversitat Funcional i des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’han coordinat diferents activitats que han comptat amb la col·laboració de la comunitat educativa i de la Comissió de Treball de l’Àmbit de la disCapacitat/Diversitat funcional i la col·laboració de la comunitat educativa.

S’ha elaborat una imatge pròpia i un manifest amb motiu del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat/Diversitat Funcional. A més, el mateix dijous 3 de desembre, Cerdanyola Ràdio (105.3FM) emetrà a les 11h una entrevista a la regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera, i a Francisco Clemente (entitat Tots Vàlids) en representació del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Des de l’Institut Banús un any més s’han volgut sumar a la commemoració d’aquest dia i s’està treballant el manifest d’aquest any per després elaborar petits vídeos amb les aportacions de l’alumnat envers les persones amb discapacitat.

D’altra banda, set escoles participaran a la proposta Pintem la diversitat del programa Cerdanyola Educa. Enguany, l’activitat consistirà en explicar un conte sobre la diversitat i la posterior elaboració de dibuixos per part dels alumnes. Una vegada realitzada l’activitat per part de les set escoles inscrites, els dibuixos seran exposats al públic.

També es convida a la ciutadania a posar-se un llacet blau per donar visibilitat al Dia Internacional de les persones amb Discapacitat/Diversitat Funcional

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?