Cerdanyola Comerç i Serveis reclama a la Generalitat que revisi l’enviament d’una campanya d’Amazon a les escoles

firacomerç

Més de 90 entitats comercials de Catalunya –entre elles, Cerdanyola Comerç i Serveis- reclamen a la Generalitat que revisi l’enviament d’una campanya promocional d’Amazon des de les escoles. En cartes enviades als departaments d’Educació i Empresa, els comerciants fan palès el seu malestar després de detectar que des de diverses escoles s’havia fet arribar a les famílies una campanya promocional d’Amazon.

A través d’aquesta campanya, sota el nom ‘Un clic para el cole’, es proposava a les famílies la possibilitat de fer les seves compres habituals a la plataforma mentre ajudaven a l’escola triada a acumular un crèdit virtual que després el centre podria utilitzar. Des del sector representat per les entitats signants de la carta es vol mostrar el malestar i la inquietud per aquesta iniciativa difosa a través de les escoles públiques convidant a comprar a una plataforma “que es basa en un model i valors radicalment oposats” als que fomenten des del comerç de proximitat. “És evident que forma part de la llibertat individual de cadascú realitzar les compres on consideri oportú. Ara bé, no creiem que des de centres que es financen a través dels impostos dels contribuents, entre ells els comerciants del territori, sigui encertat promoure aquest tipus d’accions”, destaquen les entitats signants. De fet, apunten, des dels nostres centres escolars “caldria ensenyar la importància i implicació del comerç en els pobles i ciutats com a element de cohesió social, així com el valor dels productes de proximitat”.

Finalment, les entitats es mostren convençudes que la petició s’ha fet pensant en aconseguir un benefici per les escoles: “Som molt conscients dels moments complicats que viuen els centres i els seus professionals, que tenen tot el nostre suport. Per aquest motiu, el sector comercial es posa a disposició dels centres escolars “per col·laborar en tot allò necessari per mostrar els valors del comerç de proximitat a les aules”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?