Cerdanyola Comerç i Serveis impulsa una campanya de test d’antígens

122171718_2920864984804960_5948790643127185125_o

Amb el lema ‘Comerç segur, ciutadania segura’ Cerdanyola Comerç i Serveis promou, amb la col·laboració de Flixmed, una campanya de cribatge massiu amb tests ràpids d’antígens a Cerdanyola. L’acció es desenvoluparà els propers dies 15, 16 i 17 de gener a la plaça Abat Oliba.

L’objectiu que persegueix la campanya és la de detectar possibles casos positius i controlar casos assimptomàtics per evitar contagis. A més a més, Cerdanyola Comerç i Serveis vol que la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola, de Cerdanyola Empresarial, del Gremi de Restauració Local i de les associacions de paradistes dels Mercats Municipals de Fontetes i Serraparera, i l’assessorament dels responsables mèdics de la ciutat i de la Regió Metropolitana Nord en matèria de la COVID19.

UN TEST GRATUÏT PER A CADA ASSOCIAT I LA CIUTADANIA TAMBÉ SE’L PODRÀ FER PER 25 EUROS

Pel que fa als socis de Cerdanyola Comerç i Serveis el test és totalment gratuït (1 per establiment) i per afavorir que la mostra de tests sigui més àmplia i es pugui tenir una fotografia més exacta dels casos de COVID a la ciutat, convida a la ciutadania a fer-se el test. En aquest cas, el preu per cada ciutadà o ciutadana serà de 25 euros. Cal fer reserva prèvia a través de la web: www.testcerdanyola.cat.

Després de cada test, en cas que sigui negatiu, es donarà un certificat conforme s’ha fet el mateix i s’enviarà per sms el resultat. Si fos positiu, s’aplicarà un protocol pactat amb els serveis territorial de Salut de la Regió Metropolitana Nord. Les proves es faran en dues carpes ubicades a la plaça Abat Oliba i les realitzaran personal qualificat especialista en fer els tests.

FLIXMED S’ENCARREGARÀ DE FER ELS TESTS

Flixmed, empresa ubicada a Cerdanyola, serà l’encarregada de portar a terme tota la logística i fer els tests. L’empresa es dedica a la distribució de material sanitari, entre els que destaca la distribució de testos d’antígens i serològics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?