Cerdanyola Comerç i Serveis fa una aposta clara per la digitalització

cerdanyolacomercial

La covid-19 ha accelerat la digilitalització del comerç local i Cerdanyola Comerç i Serveis no ha volgut quedar-se enrere. L’associació de comerciants, que compta actualment amb 187 associats, aposta clarament per la digitalització dels comerços i serveis del municipi passant de la web www.cerdanyolacomerciserveis.cat al directori www.cerdanyolacomercial.cat. “Volem posar al centre de tot al soci i que la ciutadania tingui un aparador molt accessible on trobar els comerços i serveis de Cerdanyola”, destaca el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé.

Un nou aparador digital construït amb estructura SEO per aparèixer als primers resultats de cerques a Google

El nou format de directori -creat per l’agència de màrqueting digital cerdanyolenca COMOon- permet consultar el teixit comercial de Cerdanyola d’una manera molt visible, àgil i pràctica per a tothom. La nova web és un directori de comerços online on els usuaris poden cercar per categories i filtrar per serveis especials com “Accés discapacitats”, “Venda on line” o “entrega a domicili” entre d’altres. “Volem que la ciutadania pugui trobar tot el que necessita al directori”, expliquen els seus creadors. En aquest sentit, des de l’associació es destaca que la nova web esdevé un “nou aparador digital” per als comerços i serveis de Cerdanyola. També, explicava Olivé, s’ha “volgut posicionar molt bé” el directori a Google. Així, la plataforma està enfocada a les cerques i està construïda amb estructura SEO per aparèixer a primers resultats de cerques a Google.

Característiques tècniques

www.cerdanyolacomercial.cat és un directori que facilita les cerques als usuaris amb categories molt visuals i diferents accessos a les fitxes dels negocis associats. Dins de cada una de les fitxes dels negocis hi ha imatge corporativa de l’empresa, fotos del comerç o servei, informació explicativa del negoci, serveis o productes destacats, tota la informació sobre horaris i dies d’obertura, geolocalització de l’establiment, ressenyes de clients a Google My Business, serveis especials molt visuals (accés discapacitats o entrega a domicili, entre d’altres), dades de contacte i enllaç a la web del propi establiment, formulari de contacte perquè els usuaris es posin en contacte directament amb l’empresa i enllaç a les xarxes socials de cada negoci.

Aquells establiments que no disposin d’una web pròpia, podran fer servir el ‘site’ de la seva fitxa com a web presentació del seu negoci. “Creiem que aquest directori pot ser útil per als comerços associats que no tenien pàgina web”, explica Olivé, que destaca que la rebuda inicial dels associats ha estat molt positiva. “Per a nosaltres aquesta aposta per la digilitalització és un pas de gegant”, afegia. Tot i que la situació actual és “molt complicada” per al comerç, Olivé creu que el sector està fent un esforç molt gran i està aguantant a Cerdanyola i a la comarca. “A veure el Nadal com va i al gener ja veurem”, apuntava. De moment, els comerciants ja estan treballant la campanya de Nadal, tot i que impera la incertesa per la situació sanitària: “Estem a l’espera de saber què podrem fer i que no per desenvolupar la campanya definitiva”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?