Cerdanyola Comerç i Serveis demana més vigilància dels eixos comercials

04_Foto

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis condemnen enèrgicament els desperfectes ocasionats a les façanes de diversos establiments de la zona del carrer Francesc Layret, arran d’una sèrie de grafits pintats al llarg dels diferents locals el passat dimarts 19 d’octubre. “Suposen un greu perjudici per tots els comerciants afectats. Aquests fets, a banda del cost econòmic per tots ells, en una situació ja de per si complicada pel comerç, suposen donar una imatge de deixadesa de l’espai públic de la ciutat i sensació d’impunitat per part dels autors dels grafits”, asseguren des de l’entitat.

“Per evitar futurs actes incívics com aquest”, Cerdanyola Comerç i Serveis demana a les autoritats pertinents “més vigilància dels eixos comercials i fer una investigació, si fos possible, per trobar els autors de les pintades per tal de retre comptes davant la justícia”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?