Cerdanyola Comerç i Serveis celebra els 5 anys amb una nova campanya

041f8ef5b15effcb1dc4f41914f9679e

L’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis vol celebrar els seus primers cinc anys de vida d’una manera ben especial i per aquest motiu des d’avui ha posat en marxa la campanya ‘Enganxa’t al 5! La iniciativa sortejarà cinc premis de 500 euros en vals de compra.

Quin és el funcionament?
Fins al 22 d’octubre aquells que comprin als comerços associats a l’entitat  rebran una targeta on col·locar els adhesius -sis- que rebran per cada compra que realitzin. Quan el client hagi omplert la targeta la podrà dipositar a les urnes que es troben repartides a les cinc farmàcies associades -Valls, Rivera, Ana Hidalgo, Selva i Sara Hidalgo Valls- de la ciutat.  Els guanyadors obtindran un premi de 500 € en format de val per bescanviar en productes o serveis dels establiments associats. “En total s’ha repartit unes 10.000 targetes i unes 40.000 enganxines”, explicava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé.

La campanya es clourà el 27 d’octubre amb una festa a l’avinguda Canaletes, que comptarà la bufada d’espelmes del cinquè aniversari, una actuació encara per concretar, activitats infantils i el lliurament de premis.

Balanç positiu dels cinc anys
Cerdanyola Comerç i Serveis fa un balanç positiu d’aquests cinc anys de funcionament, malgrat que el “comerç passa per un moment crític”. En aquest sentit, tant Olivé com Cristina Bustamante (secretària) remarcaven que continuaran “lluitant” i que aposten perquè “comerç de proximitat tingui  la seva veu”.  Durant aquests cinc anys l’associació ha anat en pujada. “Hem fet coses importants pensant en el comerç, però sobretot en la ciutat”, afirmava Bustamante, que lamentava el fet molts establiments tanquin i la davallada de socis que ha patit Cerdanyola Comerç i Serveis. “El comerç no pot esperar projectes a llarg termini, les nostres prioritats continuen sent les mateixes perquè Cerdanyola no s’ha convertir en una ciutat agradable per passejar. Uns parcs infantils ben arreglats, uns carrers sense forats i uns carrers de vianants reals”, destacava Olivé, que tornava a reclamar “una regidoria de comerç potent” i una “campanya de Nadal conjunta”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?