‘Cerdanyola, ciutat del coneixement’ es transforma en documental

WhatsApp Image 2022-10-26 at 18.54.20
David González, Carlos Cordón i Montse Costa durant la presentació del documental / F. NF

Explicar de forma tangible què tenim a la ciutat i per a què serveix és l’objectiu amb el qual la marca ‘Cerdanyola ciutat del Coneixement’ s’ha transformat ara en un documental.  Són un total de 10 càpsules de vídeo d’una durada aproximada de 10 minuts realitzats per TV Sabadell Vallès que en el termini d’un mes el treball s’acabaran d’enllestir i posteriorment s’emetran per aquest canal de televisió i l’Ajuntament el publicarà al web municipal i a les seves xarxes socials.

Cada reportatge gira al voltant d’un dels elements que formen Cerdanyola Ciutat del Coneixement com ara el Sincrotró Alba, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc Tecnològic del Vallès, el Parc de l’Alba, el projecte CircularB30, els centres del CSIC, el Centre Tecnològic Eurecat, el Parc de Recerca de la UAB o els instituts de recerca de la UAB.

Darrerament el consistori ha tingut l’oportunitat de participar en molts fòrums nacionals i europeus per explicar Cerdanyola, recordava l’alcalde Carlos Cordón. “Una ciutat que té una història i que en els darrers anys ha canviat el seu model econòmic caminant cap a la ciutat del coneixement, que és la marca de ciutat que vam posar en marxa des del primer dia d’aquest mandat perquè respon perfectament a tots els agents que té Cerdanyola i que poques ciutats tenen”. Des del govern es vol seguir treballant perquè aquesta marca no serveixi només per explicar la ciutat, sinó perquè la ciutadania se la faci seva i generi aquest sentiment de pertinença”, remarcava l’alcalde Carlos Cordón, que apuntava que l’objectiu màxim del documental és poder veure de forma tangible el que significa la ciutat del coneixement:  “Encara hi ha gent que no sap el que tenim a la ciutat i és la nostra feina explicar el que tenim i per a què serveix”.

Un pas més en la creació de la marca de ciutat

El regidor de Ciutat del Coneixement, David González, recordava que la marca de ciutat són els trets pels quals “volem que sigui reconeguda Cerdanyola” i que “ens pugui diferenciar d’altres municipis”. Per al govern municipal, explicava, és important “permetre que totes les potencialitats del municipi es possessin en connexió i poguessim començar a treballar diferents projectes que actualment tenim en marxa”. Aquest documental és per a González “un pas més en la creació de la marca de ciutat” i “la posada en evidència dels treballs” conjunts que estan fent i que properament veuran la llum.

Per la seva banda, la directora de Televisió Sabadell Vallès, Montse Costa, assegurava que com a televisió comarcal de referència és “un honor” que l’Ajuntament de Cerdanyola els hagi fet l’encàrrec del documental. Un treball que, confessava, estan fent amb il·lusió.  “Cada capítol se centra en un dels agents estratègics de la ciutat i quan anem als llocs a fer els reportatges i parlem amb els seus responsables ens adonem que ni ells mateixos eren conscients de tot el potencial que tenien si treballen més units i anant a una amb l’administració”, indica.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?