Cerdanyola celebra la Diada Nacional de Catalunya

diada3

Cerdanyola commemorarà aquest diumenge 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 10 hores a la plaça de l’Onze de Setembre.

Què es farà?

L’acte s’iniciarà amb un Pilar d’Honor carregat pels Castellers de Cerdanyola al que seguirà la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). L’acte continuarà amb les ofrenes florals de les entitats, associacions i organitzacions polítiques de la ciutat al monòlit de les Quatre Barres. Seguidament es farà l’ofrena floral institucional a càrrec de l’alcalde de la ciutat, els/les portaveus dels grups municipals i els/les regidors/res de l’Ajuntament. L’ofrena s’acompanyarà amb l’interpretació d’ Els segadors a càrrec de la Banda i la Coral de l’AMCV. A la intervenció de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, seguirà una ballada amb l’Agrupació Cultural Sardanista de la ciutat, oberta a la participació de tothom que ho desitgi, que comptarà amb l’actuació de la banda de l’AMCV.

D’altra banda, l’ANC Cerdanyola continua venent tiquets i samarretes per a la manifestació de l’11-S a Barcelona amb el lema ‘Tornem-hi per vèncer. Independència’. Els tiquets d’autocar costen 12 euros -10 euros per als socis de l’ANC, infants menors de 12 anys gratuït- i les samarretes tenen un preu de 15 euros (8 euros les infantils). Les dues coses es poden adquirir els dies 7 i 9 de setembre de 18 a 20 hores al Centre Cívic Sant Ramon.

Portes obertes al MAC per la Diada

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya i del 13è aniversari del Museu d’Art de Cerdanyola, l’edifici obre les seves portes (dissabte de 17 a 20 h/ diumenge d’11 a 14 h) a la ciutadania durant el cap de setmana.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?