Cerdanyola celebra el Dia Mundial del Teatre rebaixant un 50% les entrades dels espectacles del Teatre Ateneu

foto_np_teatre_ateneu

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès celebra un any més el Dia Mundial del Teatre. L’actual situació sanitària impedeix que es puguin organitzar els actes habituals per aquesta celebració amb la participació dels diversos grups i escoles de la ciutat. Per aquest motiu es proposa celebrar la jornada oferint a la ciutadana la possibilitat de comprar entrades per a 2 espectacles que es veuran el mes de maig amb un descompte del 50%. Es tracta de La cabra o qui és la Sylvia?, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch, que es representarà el divendres 7 de maig a les 20h al Teatre Ateneu, i Concerto a tempo d’Umore, amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà dirigida per Jordi Purtí, que arribarà al fustam de l’Ateneu el dissabte 22 de maig a les 20h. Les entrades amb descompte s’hauran de comprar el dissabte 27 de març, Dia Mundial del Teatre, de 10 a 22h al web www.cerdanyola.cat/teatre

Dia Mundial del Teatre

El 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre, una jornada creada per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) de la UNESCO l’any 1961 amb l’objectiu de celebrar el teatre a tot el món.

Persones com Jessica A. Kaahwa, Ariane Mnochkine, Fathia el Assal, Ellen Stewart, Judi Dench, Dario Fo, Jean Cocteau, Pablo Neruda, Luchino Visconti, Antonio Gala, Eugène Ionesco, Peter Brook, Vaclav Havel o John Malkovich, entre d’altres, amb estat autores del manifest que s’ha llegit a les diverses celebracions del Dia Mundial del Teatre. El missatge d’aquest any l’ha redactat l’actriu britànica Helen Mirren.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?