Cerdanyola, capital de la percussió amb l’Estimbada

b98eb4e6d4e5af022817653939abd5f0

La percussió tornarà a ser la protagonista dels carrers de la ciutat aquest dissabte amb la segona Estimbada que organitza el grup local Batúcamela. L’evolució del grup de batucada de Cerdanyola ha estat constant i ja l’any passat van decidir fer un salt endavant i organitzar la seva pròpia trobada de percussió al municipi.

La trobada de percussió de Cerdanyola començarà les 11 hores amb una activitat infantil a la plaça de l’Abat Oliba, on els més petits del poble tindran l’oportunitat de fer els seus propis instruments de percussió i tocar-los acompanyats i guiats per membres de Batúcamela. L’activitat, preparada i gestionada juntament amb els esplais i caus de Cerdanyola, acabarà amb un cercle de percussió on tocaran tots plegats. A les 17.30 hores començaran dues cercaviles pel centre de la poble que es trobaran a la plaça Abat Oliba i a mida que vagin arribant cadascuna de les colles convidades -Rhythm’n’Moyo, Les Zurbamateurs, Batukació, Azinheira, A batida Do tambor i Tucantam Drums- es farà un petit lluïment de dos minuts en estàtic. A les 20.15 hores la festa es traslladarà al Parc Xarau, on començaran els lluïments finals de cada grup i l’actuació final de Batúcamela. La jornada acabarà amb un sopar i música amb punxa discos fins a les dues de la matinada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?