Cerdanyola-Barça, semifinal de la Copa Catalunya de futbol sala al setembre

2022-06-22_11 28 54_IMG_1824

El Pavelló Municipal de Martorell, del 2 al 4 de setembre, serà l’escenari de la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala. Allà el Cerdanyola FC s’enfrontarà al FC Barcelona, equip que ho ha guanyat tot aquesta temporada.

FITA HISTÒRICA PER ALS VERDS

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va dur a terme la primera reunió amb representants dels clubs de la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala per tal de començar a engegar la maquinària d’un esdeveniment que es celebrarà al Pavelló Municipal de Martorell, del 2 al 4 de setembre de 2022. Tal com va dictaminar el sorteig celebrat el passat 30 de març de 2022, en categoria masculina, a les semifinals s’enfrontaran el Sala 5 Martorell contra l’Industrias Santa Coloma i el FC Cerdanyola contra el Barça. Els de Santi Lara aconsegueixen la fita història després de superar el setzens de final contra el Futbol Sala Parets, els vuitens davant del Futsal Mataró i els quarts contra el Club Natació Sabadell.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?