Cerdanyola acollirà tres campanyes extraordinàries de donació de sang a l’agost

d7a332411e14769f300879cf8b1d4da6

La ciutat se suma a la campanya que ha activat el Banc de Sang per animar a la donació al juliol i agost ‘Aquest estiu, vine a donar sang’. Durant aquests mesos s’han organitzat campanyes extraordinàries en molts municipis, entre ells Cerdanyola, on estarà instal·lada la Unitat Mòbil els dies 17, 20 i 22 d’agost.

La donació de sang baixa un 30% al llarg de l’estiu, en canvi, es mantenen les necessitats als hospitals, especialment de plaquetes i de glòbuls vermells del grup 0 negatiu. Per aquest motiu s’han organitzat campanyes extraordinàries a molts municipis i també al litoral amb el lema ‘Aquest estiu, vine a donar sang’. Aquestes campanyes extraordinàries se sumen als punts fixos de donació que hi ha a 12 hospitals del territori i que es poden consultar al web www.donarsang.gencat.cat. La campanya d’estiu del Banc de Sang també s’estén a les xarxes socials, on s’anima a que tothom comparteixi la necessitat de donar sang a través de l’etiqueta #alEstiuSalvaVides.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?