Centres comercials i botigues grans podran obrir entre setmana amb un 30% d’aforament

escalator-283448_1920

Les mesures actuals – com el confinament comarcal, franges de bars i restaurants i tancament comercial el cap de setmana- es mantindran set dies, però amb certes flexibilitzacions. Centres comercials i botigues grans podran obrir entre setmana amb un 30% d’aforament. També es permeten les sortides de les escoles amb pernoctació amb el mateix grup bombolla. A partir del 8 de març es preveu el retorn a les aules dels alumnes de segon curs a les universitats. També s’incrementa l’aforament a les piscines, que passa del 30% a un 50%, i les classes a l’interior de gimnasos podran omplir fins al 30% d’aforament, independentment del nombre d’alumnes.

“Ens hem estabilitzat, però assistencialment seguim molt tensionats”, ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés. “Demanem un esforç més, Ens cal més temps i més vacunes per poder garantir un canvi d’escenari”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?