CEF organitza un concurs de creació del disseny d’un mural del 25-N

WhatsApp Image 2023-10-31 at 11.03.43

Cerdanyola Educació Feminista escalfa motors per a la commemoració del 25-N. Durant tot el matí una artista plàstica estarà acabant una pintura en viu amb el tema ‘Ni una més: prou feminicidis. Aturem les violències masclistes’, fruit de la convocatòria d’un concurs públic. El jurat compta amb la participació de les artistes Carmen Espinosa i Eva Ricart i la comissària d’art Fina Duran, entre d’altres. Les propostes de mural revivindicatiu es poden presentar fins al 10 de novembre a cerdanyolaeducaciofeminista@gmail.com.

L’obra quedarà exposada de forma permanent a Cerdanyola, impresa sobre una lona a l’exterior de la Biblioteca municipal. D’aquesta manera Cerdanyola seguirà la línia d’altres intervencions artístiques contra els feminicidis com “Vall of Dolls” de Milà, mural de “440 sabates” de l’artista turc Vahit Tuna a Istambul, l’homenatge a les víctimes de “La valla del Palacio Nacional” de Mèxic o la iniciativa de Barcelona amb el grup de Nova Plataforma Unitària contra les violències de gènere.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?