Cavalcada sense caramels i amb final al Parc del Turonet

reis

La cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient recorrerà dimecres els carrers de Cerdanyola a partir de les 18.30 hores i finalitzarà al Parc del Turonet amb el lliurament de la clau de la ciutat per part de l’alcalde. Enguany, com a mesura preventiva davant de la COVID, no es llançaran caramels i la cavalcada es podrà seguir en un programa en directe especial que s’emetrà per Facebook i Youtube de l’Ajuntament a partir de les 19.30 hores.

Els Reis d’Orient arribaran a Cerdanyo adaptant-se a la situació sanitària actual. La cavalcada de carrosses es passejarà pels carrers de Cerdanyola per saludar als infants i acabarà al parc del Turonet. Allà l’alcalde, Carlos Cordón, els hi lliurarà la clau de la ciutat perquè accedir a totes les cases a deixar els regals que porten. A l’inici de la Cavalcada, al carrer dels Artesans, seran els representants del Consell d’Infants i Adolescents els que rebran SSMM els Reis d’Orient i els hi faran entrega de la sal i el pa. La Cavalcada començarà a les 18:30h i ho farà accedint a la ciutat pel carrer de Sant Ramon, girarà pel carrer d’Anselm Clavé per baixar pel carrer de la Mare de Déu del Pilar fins a la plaça de Sant Ramon a on agafarà el carrer de Sant Casimir, el carrer de Francolí, el carrer de Sant Antoni, el carrer de Felicià Xarau fins al passeig de Cordelles a on es dirigirà cap a l’Ajuntament, baixarà pel carrer de Francesc Layret, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de la Primavera fins arriar al parc del Turonet.

Durant tota la cavalcada, els Reis Gaspar, Melcior i Baltasar estaran acompanyats de les comitives i comparses en les que hi participaran diferents entitats de la ciutat (AFA Carles Buïgas, Aspadi, Cerdanyola Comerç i Serveis, alumnat de batxillerat escènic de l’Institut Banús, Esplai el Roser, Escola de Dansa de l’Ateneu, Batúcamela, Fundació Catalònia i els Joves Diables de Cerdanyola). Enguany la cavalcada té una temàtica pròpia sense i en ella a banda de les entitats hi participaran una trentena d’artistes, entre ells la Fada Alba l’encarregada de portar la màgia de la llum del Nadal a Cerdanyola, i el constructor Buïgas, qui conduirà l’acte d’inici i de final de la Cavalcada. També apareixeran personatges com els Aiguadolça , el Clapason, l’Oriol Xumetaire, els Comerciants Recicladors, els Bussejasomnis, la Ninfa de la Rosas, entre molt d’altres que amenitzaran i faran més atractiva la cavalcada, que per motius de seguretat i per evitar aglomeracions es farà sense el tradicional llançament de caramels.

La Cavalcada es podrà seguir des de casa

Per a les persones confinades i també per a les que vulguin seguir la cavalcada des de casa, l’Ajuntament emetrà un programa en directe a les seves xarxes socials de Facebook i Youtube a partir de les 19.30 hores. Aquest programa, conduït pel Víctor Parrado, oferirà connexions en directe amb la cavalcada, vídeos de com s’ha viscut el Nadal a Cerdanyola, l’acte final del lliurament de la clau de la ciutat i alguna que altra sorpresa. El programa quedarà enregistrat o es podrà tornar a veure al Facebook i Youtube de l’Ajuntament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?