CastaHalloween, matinal d’activitats familiars a la plaça Abat Oliba

WhatsApp Image 2023-10-25 at 08.58.12

Tot a punt per celebrar la Castanyada i el Halloween a Cerdanyola. L’Ajuntament ha organitzat una matinal d’activitats familiars el diumenge 29 d’octubre. Els Mercats Municipals, l’Espai Infantil i el comerç local s’han sumat a la iniciativa amb propostes pròpies entre el 28 i el 31 d’octubre a diferents espais.

La matinal d’activitats CastaHalloween del 29 d’octubre serà l’acte central del programa. L’Ajuntament ha organitzat tallers -fanalets, panellets, maquillatge i cucurutxos de castanyes- animats pel castanyer i la castanyera. Els tallers es duran a terme a la plaça Abat Oliba a partir de les 10:30 h i la matinal, a la qual es pot participar disfressat/da, finalitzarà amb un concert infantil de CastaHalloween a les 12:30 h.

Paral·lelament, els comerços adherits a Cerdanyola Comerç i Serveis proposen un concurs d’Instagram i conviden la ciutadania a fer-se o fer una fotografia d’algun aparador decorat de Tardor. Per participar caldrà publicar la fotografia realitzada a Instagram mencionant a @ComerçiServeis. El 3 de novembre es farà el sorteig d’un val de 50 euros per consumir en qualsevol comerç associat a l’entitat.

Des de l’Espai Infantil es convida a gaudir de la tarda del 31 d’octubre a les seves instal·lacions (carrer Escoles, 5-7). Entre les 17 a 19 h hi haurà jocs, activitats sensorials, música i xerinola per tothom. No cal inscriure’s prèviament i les activitats són d’accés lliure per a tots els infants.

Els Mercats Municipals també s’han sumat a la iniciativa. El dissabte 28, al Mercat de Serraparera hi haurà un pintacares i també es podrà participar, prèvia inscripció, a un taller de panellets. El mateix dissabte, el Mercat Fontetes també oferirà un taller infantil i el dimarts 31 d’octubre celebrarà el Halloween al mercat.

Diumenge 29 d’octubre. Plaça Abat Oliba
10:30 h

Animació amb el Castanyer i la castanyera
Taller de Fanalets de Halloween
Taller d’Arena sobre làmina de Halloween
Taller de Panellets
Taller de MAQUILLATGE I Tatuatges d’aerografia amb motius de Halloween
Taller de Cucurutxos de castanyes

12:30 h
Concert infantil de CastaHalloween

Cerdanyola Comerç i Serveis
Divendres 3 de novembre
Sorteig per Instagram Aparadors de Tardor
Fes una foto a un aparador de tardor, etiqueta a Cerdanyola Comerç i Serveis i participa en el sorteig d’un val de 50 euros

Espai Infantil
Dimarts 31 d’octubre, de 17 a 19 h

Activitats d’experimentació, jocs de taula, pintacares…

Mercats Municipals
Dissabte 28 d’octubre. Mercat Serraparera

De 10 a 12 h Pintacares
D’11 a 12:30 h Taller infantil de Panellets (Inscripcions Frec-Pastisseria El Molí)

Dissabte 28 d’octubre. Mercat Fontetes
D’11 a 12:30 h Taller infantil

Dimarts 31 d’octubre. Mercat Fontetes
Halloween al Mercat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?