Cas positiu de covid-19 a l’institut Gorgs

1288967989-08baas-gorgs-pg

Nou cas positiu a un institut de Cerdanyola. Un grup de 4t d’ESO del Gorgs es troba en aquest moment confinat fins que l’avisin per fer-se la PCR al centre després que s’hagi detectat un alumne positiu en covid-19-
Quin és el protocol?

Quan hi ha un cas positiu, el grup estable continuarà anant a escola fins que se’ls comuniqui que han de començar la quarentena desde la direcció del centre educatiu. L’objectiu és que se’ls faci la PCR ( entre 1 i 2 dies) al centre educatiu. Els nens i nenes contactes estrets del grup estable son nens i nenes sanes i no es barrejaran amb altres grups estables. En aquest període (1-2 dies) s’organizarà la formació telemàtica per tot el grup estable quarentenat.

Segons ha anunciat la Generalitat aquesta setmana, les proves diagnòstiques que es faran als nens i nenes als centres educatius no seran nasofaríngees sinó un ‘frotis nasal’, una tècnica menys invasiva i homologada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?