Cas positiu de covid-19 a l’escola FEDAC Cerdanyola

façana fedac Cerdanyola

Després dels casos positius als instituts Forat del Vent i Jaume Mimó, ara s’ha confirmat un nou positiu de covid-19 a una classe de quart d’ESO de l’escola FEDAC Cerdanyola. Després de fer-se les proves PCR fet la PCR, el grup ja està confinat. “Ara treballaran de manera online, tal i com vam fer durant el confinament. I els professors/es de l’escola aniran fent el seguiment”, apunten des del centre.
Quin és el protocol que marca la Generalitat?

Quan hi ha un cas positiu, el grup estable continuarà anant a escola fins que se’ls comuniqui que han de començar la quarentena desde la direcció del centre educatiu. L’objectiu és que se’ls faci la PCR ( entre 1 i 2 dies) al centre educatiu. Els nens i nenes contactes estrets del grup estable son nens i nenes sanes i no es barrejaran amb altres grups estables. En aquest període (1-2 dies) s’organizarà la formació telemàtica per tot el grup estable quarentenat.

Segons ha anunciat la Generalitat aquesta setmana, les proves diagnòstiques que es faran als nens i nenes als centres educatius no seran nasofaríngees sinó un ‘frotis nasal’, una tècnica menys invasiva i homologada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?