Cartell de luxe a l’Altimira Festival

WhatsApp Image 2023-05-12 at 19.24.15
Un espectacular moment de l’última edició de l’Altimira Festival / F. Jackie Aguilera

Tot a punt per la novena edició de l’Altimira Festival. Després que el hardcore, el punk i el metal omplissin l’any passat el Parc del Turonet, aquest any es vol tornar a repetir l’èxit amb un altre cartell d’alt voltatge dissabte 13 de maig.

El festival organitzat per l’associació Musikaos i l’Ajuntament de Cerdanyola arrencarà a les 17 hores amb un cartell on conflueixen algunes de les millors bandes de guitarres del panorama local i estatal, amb una equilibrada barreja de noms consolidats i valors en alça. Al cartell de l’Altimira Fest 2023 destaquen bandes com el duet format per la bateria Úrsula i el guitarra-cantant Koldo, més coneguts pel seu nom de guerra Niña Coyote eta Chico Tornado, una formació d’stoner rock cru establerta a Donosti. El punk rock és la nota predominant no només en aquest cartell, sinó històricament en aquest festival nascut al Casal de Joves Altimira. Aquí trobem els frenètics Sandré, un dels quartets més excitants del panorama actual, i els ultramelòdics Bullitt. Al cartell també sobresurten els locals Medalla, una banda de rock musculós amb cor pop formada el 2016 i un power-duo com Tano!. Així, el festival pot ser l’oportunitat perfecta per descobrir bandes de fora com els britànics First time dead, en el que serà la primera data a Catalunya, i el punk rock energètic en castellà dels mallorquins La Rage.

Completen el festival, Santacreu, un grup de postmetal psicodèlic amb lletres en català en el qual militen exmembres de Carontte i Syberia, i Out of date, una banda d’hardcore melòdic ‘estil californià’ de Sant Quirze del Vallès formada al 1994 que farà les delícies dels seguidors de Nofx, Bad Religion i No Use for a Name

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?