Carrizosa: “Si Ciutadans té la força suficient, pot canviar la política municipal”

WhatsApp Image 2023-05-18 at 11.18.35

“A Cerdanyola sempre hem tingut molt de vot i si Ciutadans té la força suficient, pot canviar la política municipal”. Així de convençut es mostrava el president de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa en una visita a Cerdanyola per fer suport a l’alcaldable Pau Ortolá. “Sociològicament Ciutadans es pot homologar amb la població de Cerdanyola, on sempre hem obtingut uns bons resultats. Els nostres regidors ja tenen un nom aquí, on hem fet una política responsable. Segur que el treball als municipis ens ajudarà a revitalitzar la marca”, valorava el president de la formació taronja a Catalunya.

Carrizosa recordava que Cerdanyola és la ciutat que va acollir l’acte fundacional de Ciutadans al 2006 i apostava per recordar als seus votants dels darrers 17 anys que es tornen a presentar perquè volen “influir al govern de la ciutat” i “ser la garantia per tenir una ciutat amb una economia forta, amb treball per tothom i perquè els serveis públics ingressin diners per poder fer serveis socials per a tots “. En aquest sentit, assegurava que “si sempre votem als mateixos, les coses mai canviaran” i ha retret als socialistes que pactin amb “els partits independentistes o amb partits que promouen el decreixement econòmic”.

“Cerdanyola és una ciutat amb molt vot a Ciutadans, és una ciutat taronja”, remarcava també Ortolá, que lamentava que després d’un mandat de govern del PSC no hi hagi “millores substancials” al municipi. “Hi ha molts diners per gastar i no es gasten, l’execució en inversions no arriba al 20%. En lloc de grans projectes que després no s’executen, com el de la nova comissaria de policia o el nou pavelló, aquests diners podrien destinar-se al bon estat dels carrers o a que la ciutat estigui neta”. Durant aquest mandat, recordava l’alcaldable, Cs ha estat una força constructiva que ha facilitat l’aprovació de dos pressupostos i de punts importants com la pròrroga del contracte d’escombraries. “En aquests quatre anys no s’ha avançat pràcticament en res, malgrat la lleialtat i estabilitat que hem ofert al govern socialista”, assegurava el candidat. “No ens conformem perquè Cerdanyola pot tenir molt més”, afegia Ortolá.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?