Carmona vol revalidar l’alcaldia per “seguir construint una ciutat més justa i igualitària”

806b6e1806566ad52df50ee6cecd90ef

Primer, les persones. Així, posant els ciutadans a la primera línia de la campanya -reforçada amb l’eslògan ‘Amb tu, amb Cerdanyola’, es presentava oficialment la candidata socialista i actual alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona. “Vull seguir treballant per construir una ciutat més justa i igualitària”, assegurava l’alcaldable del PSC en un teatre de l’Ateneu ple a vessar.

El PSC es presentarà a les eleccions amb un programa electoral on les prioritats les marcarà la ciutadania mitjançant  un procés de participació ciutadana que definirirà “les deu prioritats irrenunciables” del programa: “Propostes dels nostres veïns i veïnes que seran els eixos del nostre programa i que em comprometo a dur a terme en els propers quatre anys. És el meu contracte amb la ciutadania”, afirmava Carmona.  

“EL PROJECTE DELS SOCIALISTES ÉS EL QUE MILLOR DEFENSA ELS INTERESSOS DEL CONJUNT DE LA CIUTADANIA”
“He pogut cometre errades però tinc la tranquil·litat que, en tot moment, he treballat amb la màxima honestedat i rigor amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de la ciutadania”, defensava Carmona, que assegura que els socialistes mai posaran “cap idea ni bandera per davant de les persones” i que amb el suport dels ciutadans seguiran “donant la cara per Cerdanyola”. Concretament, Carmona destacava que es torna a presentar a l’alcaldia  perquè l’apassiona dedicar-se “a Cerdanyola i la seva gent”, perquè està “il·lusionada i compromesa” i perquè vol “seguir treballant des de la proximitat, l’honestedat i amb valentia per millorar Cerdanyola”. Per a la candidata, “el projecte dels socialistes és el que millor defensa els interessos del conjunt de la ciutadania”.

En torn de reivindicar la tasca de l’actual equip de govern – citava la construcció de la nova Biblioteca Central, les millores a barris com Cerdanyola 2000, la recuperació del Parc Xarau o la Zona Esportiva Fontetes, les reformes als mercat municipals i l’Ateneu i la tarifació social, entre d’altres-, Carmona assegurava que “treballar per les persones i per millorar Cerdanyola ha estat la prioritat del mandat” i agraïa la col·laboració dels seus socis de govern, ICV-EUiA, que “han sabut estar a l’alçada del que la ciutadania necessitava”.

MIQUEL ICETA I CRISTINA REAL LLOEN EL COMPROMÍS I L’HONESTEDAT DE CARMONA
La candidata socialista va ser presentada per l’exalcaldessa, Cristina Real, que va destacar la “capacitat i l’honestedat” de Carmona. Per a Real,  l’actual alcaldessa és la “millor candidata per tirar endavant el projecte socialista” perquè és “una persona lluitadora, treballadora, compromesa amb els valors d’esquerres, il·lusionada amb el projecte i que en els darrers anys ha demostrat la seva capacitat”. Per la seva banda, el primer secretari del PSC a Catalunya, Miquel Iceta, que lloava Carmona tot assegurant que ha demostrat “el seu compromís de treball per una Cerdanyola més justa i millor”, apuntava que els socialistes han sabut fer del lema de Cerdanyola, Facta non verba, “el seu compromís polític amb la ciutat i no els hi és difícil explicar-ho i demostrar-ho”.  

AMPLI SUPORT
La presentació de Carmona també va comptar amb l’assistència del secretari de Política Municipal del PSC, Antoni Fogué, l’exprimer secretari del PSC, Pere Navarro, alcaldes del PSC al Vallès Occidental, candidats a les eleccions municipals de 2015, diputats vallesans, representants de la UAB, el Sincrotró i el PTV; i d’entitats de tots els àmbits de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?