Carmen León serà l’alcaldable de Valents a les eleccions municipals

WhatsApp Image 2023-04-17 at 10.15.37

Valents es presentarà per primera vegada a les eleccions municipals a Cerdanyola i la seva cap de llista serà Carmen León. La bellaterrenca va ser candidata del PP a la presidència de l’EMD de Bellaterra al 2015 i va militar a la formació popular durant més de 20 anys.

“Cerdanyola necessita més presència policial als carrers perquè els nostres veïns es trobin, en tot moment, recolzats per Mossos d’Esquadra i policia local”, assegura León. D’altra banda, també ha indicat que Valents lluitarà perquè Cerdanyola tingui l’hospital Ernest Lluch: “Un hospital que haurà d’incloure una divisió especial de pediatria”. També anuncia que exigiran que cap zona del municipi “estigui sense serveis mèdics”.

La candidata de Valents també assegura que eliminaran “totes les barreres arquitectòniques a les voreres i escales d’accés a institucions i edificis”. Finalment, León remarca que Valents aposta per ajudar a la reactivació econòmica com a garantia de feina. “També incentivarem les empreses des de l’Ajuntament, sempre que s’implantin a Cerdanyola i donin feina als nostres ciutadans”, afegeix.

D’altra banda, ja s’ha constituït la Junta Local de Valents a Cerdanyola. Està formada per Carmen León, (presidenta), Víctor García (secretari general), Jaasiel Giménez (secretària d’organització) i Adrián Karpoukhine, secretari de comunicació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?