Carlos Cordón, reelegit primer secretari del PSC de Cerdanyola

carloscordon

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha estat relegit com a primer secretari del PSC de Cerdanyola després de la renovació de l’executiva dels socialistes locals realitzada en assemblea virtual. Així, l’agrupació local del PSC ha renovat la Comissió Executiva local amb l’exalcaldessa Cristina Real com a presidenta. Els regidors del grup municipal socialista tenen un pes important a la nova executiva: Pepi Rivera (vicesecretària primera), David González (Política Municipal), Javier Sánchez (Economia i Treball), Glòria Urbano (Feminisme i Mobilitat), Marian Navarro (Gent Gran) i Òscar Pons (Cultura i Esports).

“En els gairebé 4 anys que porto com a Primer Secretari de la meva agrupació han passat moltíssimes coses que es podrien resumir en treball constant i il·lusió permanent”, assegura Cordón a les seves xarxes socials, on agraïa la confiança que li han atorgat els “companys i companyes de partit”. El reelegit primer secretari ha expressat el “ferm compromís de seguir donant el millor de mi per aquest gran projecte col·lectiu que és Cerdanyola”. En aquest sentit, apuntava que han de “seguir fixant les bases que ens permetin seguir transformant la ciutat i que cada vegada més persones sentin que el nostre projecte polític és el que millor els representa”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?