Carlos Cordón opta a la reelecció com a alcalde

WhatsApp Image 2023-01-30 at 12.46.03

L’actual alcalde de Cerdanyola repeteix com a candidat a l’alcaldia del PSC. L’assemblea de Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha ratificat amb el 95’5% dels vots la candidatura de Carlos Cordón, l’única presentada.

Agraïment a la militància

“Gràcies, de tot cor, a la militància del meu partit pel seu suport en aquests últims anys i en tot el que ha de venir. Un suport essencial que m’ajuda a continuar treballant amb força i il·lusió”, assegura el batlle en les seves xarxes socials. A partir del 28 de maig, si comptem novament amb el suport de la ciutadania, seguirem lluitant per continuar transformant aquesta meravellosa ciutat i per millorar la vida de la seva gent. Seguim, amb més força encara!”, remarca.

En una conferència política al maig de l’any passat Cordón apuntava que podem començar a mirar endavant amb optimisme, comptant amb un full de ruta sustentat en el camí ferm que hem travessat com a ciutat des del juny del 2019: “Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, Cerdanyola ha recuperat durant aquests darrers 3 anys l’estabilitat política i també l’autoestima”. També destacava que mentre compti amb la confiança de la ciutadania no defallirà en el seu “compromís de posar en valor totes les potencialitats que té Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?