Carlos Cordón: “El vot al PSC és la millor eina per fer avançar Cerdanyola”

WhatsApp Image 2023-05-22 at 09.50.24

“Ha estat un veritable privilegi ser el vostre alcalde. Us demano que ens deixeu ser privilegiats quatre anys més perquè hem fet molt, però queden moltes coses per fer”, demanava l’actual alcalde i candidat a l’alcaldia socialista, Carlos Cordón, als assistents que omplien la Pineda de Fontetes en el marc de la XII Festa de la Rosa del PSC. “El vot al PSC és la millor eina per fer que Cerdanyola segueixi avançant, la millor eina per lluitar pel nostre poble”, remarcava l’alcaldable.

Cordón presumia d’una “candidatura transversal, que fuig dels extremismes, i on es reuneixen vàries generacions de gent lluitadora, dedicada en cos i ànima a la ciutat que estimen”. I també prometia que mai deixaran de “trepitjar carrer per escoltar les demandes de la gent i poder donar explicacions de perquè es fan les coses o de perquè no es poden fer si és el cas, sempre amb arguments”.

David González: “Volem viure en una Cerdanyola confortable, agradable, bonica i orgullosa de la seva identitat”

L’actual portaveu del grup municipal del PSC i diputat al Parlament de Catalunya, David González, assegurava que l’únic que volen els socialistes es “viure en una Cerdanyola confortable, agradable, bonica i orgullosa de la seva identitat”. Per a ell, si no sortim a votar el 28 de maig uns altres poden tornar a governar, com ja van fer. “Que això no es repeteixi només depèn del nostre vot”, afegia González. “Tot i no tenir la majoria absoluta, en un sol mandat hem aconseguit fer moltes coses a través de pactes i del diàleg. El Carlos ha fet molt en aquests quatre anys, si el teu model de ciutat és la Cerdanyola que avança heu de posar el seu vot a l’urna”, demanava.

Suport de les exalcaldesses Cristina Real i Carme Carmona

Cordón rebia novament el suport de les exalcaldeses socialistes Cristina Real i Carme Carmona. “El Carlos és una persona intel·ligent, organitzat, ordenat, proper, lleial i honest”, lloava Real. A més, apuntava que el candidat està rodejat d’un “gran equip”. Real es tornava a mostrar convençuda que Cerdanyola “explotarà” en el proper mandat: “S’ha sembrat molt i es recollirà a partir del 28 de maig”. Per la seva banda, Carmona recordava que quan governen els socialistes “Cerdanyola torna a avançar”. Per a Carmona, el PSC és una “garantia de polítiques útils al servei de la gent”, unes polítiques que “transformen, sumen i multipliquen”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?