Carles Escolà: “Som la millor llista que es presenta a Cerdanyola”

605a5b56c8e1f29c51548653d6f1dfc8

Ha arribat el moment del canvi a Cerdanyola. Somrieu perquè guanyarem”, amb aquestes paraules l’alcaldable de Compromís per Cerdanyola (CxC), Carles Escolà, tancava la presentació pública d’una candidatura que definia com “la millor llista que es presenta a Cerdanyola”. El candidat es mostrava convençut que “la nova Cerdanyola la farem entre tots” i apuntava que CxC “té un gran equip per guanyar les eleccions” i “molta gent darrere per generar una proposta engrescadora per liderar una alternativa a les maneres de fer dels darrers 30 anys, fent efectives propostes com garantir el dret a l’habitatge, fer un recàrrec de l’IBI a les entitats bancàries que mantenen pisos buits i promocionar el lloguer social”.

Escolà destacava la il·lusió i l’experiència d’un “equip que engloba les mobilitzacions més importants que s’han viscut a Cerdanyola en els darrers quatre anys amb la lluita per l’educació, els desnonaments i la lluita per poder decidir el nostre futur com a poble en llibertat”.

Podem
Dos dies abans de la presentació pública de la candidatura, el candidat a l’alcaldia de Compromís assegurava que havien fet tot el possible per arribar a un acord amb Podemos: “Entenem que Podem ha decidit no jugar cap paper a les eleccions municipals, no depèn de nosaltres la decisió d’una altra formació”. A la presentació a la plaça de la Constitució, el número 5 de la llista i membre de Podemos, Iván González, assegurava que “CxC té l’ADN de Podem i representa el canvi i l’única opció opció de ruptura real”.

La Cup i Compromís sumen forces per a les eleccions municipals
La CUP i el Compromís per Cerdanyola (CxC) concorreran de forma conjunta a les eleccions municipal i la setmana passada feien visible un acord que comporta que un terç de membres de la CUP formin part de la llista de Compromís. Des de les dues formacions es remarcava que la candidatura “no és una coalició, sinó un acord fruit d’un treball de continuïtat al municipi”.  Per a la CUP “Compromís és el pal de paller de la unitat popular a Cerdanyola i l’única opció que pot suposar un canvi de veritat en les polítiques de l’Ajuntament”, assegurava Laura Benseny, membre de la CUP i número 6 de la llista. L’acord és també la culminació d’un procés de confluència de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) amb la CUP que vol “agrupar els vots de les CAV-CUP a la comarca per sumar a la Diputació de Barcelona i al Consell Comarcal, òrgans poc transparents”, explicava el cap de llista, Carles Escolà.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?