Carles Escolà ja és el nou alcalde de Cerdanyola

b069b892c6725bd357423bc8f6c17d01

El cap de llista de Compromís, Carles Escolà, s’ha convertit avui en el cinquè alcalde de Cerdanyola des de la recuperació de la democràcia al 1979. En el ple d’investidura Escolà ha tingut el suport d’ERC, ICV-EUiA-MES i CiU -14 vots- i ha començat la legislatura “amb la idea de retornar el poder de les institucions al poble, l’únic dipositari de la sobirania”. El canvi que ha arribat a molts municipis del Vallès, apuntava el ja alcalde, “ha arribat a Cerdanyola i la ciutadania n’ha de ser la principal protagonista”. Per a Escolà “s’obre una nova etapa per a nostra ciutat” amb el mandat de “teixir confiances i treballar plegats per un nou projecte de ciutat” on la “máxima prioritat sigui la millora de vida de totes les persones”.

En el seu primer discurs com a alcalde, Escolà també s’ha compromès a “treballar lleialment per fer posible que el poble de Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur” i demanava als grups que li han donat suport “la mateixa actitug generosa que han tingut avui”. El nou batlle s’ha dirigit als treballadors municipals tot assegurant que són “l’element imprescindible de tot aquest engranatge que és l’Ajuntament” i desitjava que també facin seu “l’anhel de canvi” que ha demostrat la ciutadania de Cerdanyola. Escolà tancava el seu discurs tot assegurant que es es posa “al servei del poble” i que “entre totes i tots ho podrem tot”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?