Carles Escolà: “Hem de concentrar tot el vot de l’esquerra transformadora”

6f09fa9c4773d7976c7311cc7936300c

“El 26 de maig guanyarem les eleccions”, així de contundent es va mostrar l’actual alcalde i alcaldable de Guanyem Cerdanyola, Carles Escolà, en l’acte central de campanya a l’antiga biblioteca de Ca n’Altimira.  Allà va estar acompanyat per unes 150 persones, l’exalcaldessa de Badalona i candidata de Guanyem Badalona, Dolors Sabater; el diputat de Sobiranistes al congrés, Joan Josep Nuet; i l’exdiputada i candidata al Síndic d’Aran per Amassa, Mireia Boya.

“Ens presentem per ser la força majoritària, tenim el millor projecte i el millor equip”

“L’any 2015 ens vam quedar a 28 vots de la victòria, i ara som més fortes i tenim el millor projecte. La resta de partits ho saben, i per això no deixen d’atacar-nos, perquè saben que guanyarem les eleccions”, remarcava el candidat de Guanyem. I és que Escolà es va mostrar més contundent que mai: “Ens presentem per ser la força majoritària, tenim el millor projecte i el millor equip”. Per a l’alcaldable, “el 26 de maig s’ha de triar entre tornar al passat amb el PSC on avançar cap al futur amb Guanyem”. I afegia que “hem de concentrar tot el vot de l’esquerra transformadora”.

Durant l’acte, Escolà també va fer un repàs als últims quatre anys. “Només nosaltres vam entomar el repte de tirar endavant un canvi a Cerdanyola”, recordava abans d’explicar “polítiques impossibles en els àmbits de l’habitatge, de les polítiques socials, de la fiscalitat progressiva, dels barris i la recuperació dels serveis privatitzats”. Però a ca n’Altimira també hi havia espai per a l’autocrítica: “En 4 anys no hem estat capaços de fer allò que altres no han fet en 40 anys”. Escolà també posava en valor l’intent del govern en minoria de Compromís de municipalització de les escoles bressol: “Tot i no haver pogut municipalitzar la gestió de les escoles bressol, també ha estat una victòria, perquè hem demostrat que podem municipalitzar serveis si hi ha voluntat política”, assegurava Escolà.

Guanyem vol una ciutat més justa, més viva, més amable i més equipada. “Aquest projecte el portem dissenyant al llarg dels últims quatre anys. Hem parlat amb la gent de Cerdanyola i amb les entitats Sabem quines són les necessitats, i tenim l’experiència i el coneixement necessari per tirar-ho endavant”, valorava Escolà.

Abans d’Escolà, Sabater recordava que a ciutats com Badalona i Cerdanyola es va iniciar l’onada de canvis al 2015. “El PSC ara ens vol arrabassar les alcaldies i si tornen a recuperar-les faran política antiga al servei de l’IBEX 35”, explicava Sabater.

“Si visqués a Cerdanyola votaria Carles Escolà”, confessava Nuet, que assegurava que l’actual alcalde ha demostrat que té un “gran lideratge”. A més, Nuet es mostrava orgullós que EUiA s’hagi sumat a Guanyem. “L’espai és més gran i fort amb la gent d’EUiA”. Per al diputat, estem un moment transcendent de la nostra història, on “necessitem els Ajuntaments i no podem fer un pas enrere en aquells llocs on va guanyar el canvi com Badalona o Cerdanyola”. A més, defensava que la República que vol Guanyem va més enllà de les banderes: “Són hospitals, escoles, pensions i també barris dignes”.

Mireia Boya: “Si Cerdanyola no veu que  Carles Escolà és el millor alcalde que podia tenir és que està cega”

Finalment, Boya apuntava que confluències com les de Guanyem demostren que “les esquerres no sempre estem dividides”. Però sobretot l’ex diputada  ha demanat fer la república des dels municipis, tot assegurant que  “el 26 de maig també va de República i de llibertat. Va d’atrevir-se a canviar-ho tot”. I com Nuet, elogiava sense embuts Escolà: “Si algú és capaç fer 500 quilòmetres per acompanyar-me a declarar a Madrid, què no faria pels seus veïns?”. I és que per Boya, “si Cerdanyola no veu que és el millor alcalde que podia tenir és que està cega”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?