Cap de setmana de música amb l’AMCV

foto-castell-amcv

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) ofereix dos concerts aquest cap de setmana.

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE, CONCERT DE SANTA CECÍLIA A CERDANYOLA

¿Saps quina música hi havia abans de l’admirat Beethoven? Al segle XIX, els autors romàntics també s’ho van preguntar. I és així com van recuperar (i renovar) en les seves partitures ritmes propis dels segles anteriors. Parlem dels minuets, les pavanes, les chacones… Formes musicals injustament oblidades fins aleshores, que tradicionalment s’acompanyaven amb danses i que aquest novembre seran les protagonistes del concert de Santa Cecília, patrona dels músics, de l’AMCV. Serà el dissabte 20 de novembre a les 19h, hi participaran tant la Banda com la Coral, i les entrades són a la venda al web de l’AMCV (amcv.cat).

DIUMENGE 21 DE NOVEMBRE, MUSICALS AL POBLENOU (BARCELONA)

Abans d’acabar l’any, la Banda també té programats dos concerts fora de Cerdanyola. Per a tots aquells que es van quedar sense entrada al passat concert del Castell o també per aquells que vulguin repetir, la formació interpretarà per partida doble una selecció del repertori de l’últim muntatge fet al Castell de Sant Marçal: Un Castell de Musicals. Per primera vegada el director titular de la banda de l’AMCV dirigirà aquest muntatge, després de no poder assistir a l’estrena per un confinament d’última hora que va trastocar tots els plans de l’AMCV, afegint una dificultat més a una temporada difícil i fortament marcada per la crisi de la covid-19. El primer concert serà al Casino de l’Aliança del Poblenou, a Barcelona, el 21 de novembre de 2021 a les 18h. Les entrades es troben ja a la venda aquí.

L’AMCV NO S’ATURA

A més dels dos concerts d’aquest cap de setmana, l’AMCV oferirà també un concert a l’Auditori de Pineda de Mar, al Maresme, el 18 de desembre de 2021 a les 20:30h. Serà el segon dels concerts amb repertori de l’últim espectacle al Castell de Sant Marçal: Un Castell de Musicals. Les entrades estan disponibles aquí. Per acomiadar l’any, l’AMCV tornarà a l’escenari del teatre de l’Ateneu amb el clàssic concert vallesavienès que tant agrada a la ciutat. L’actuació, a càrrec de la Coral i la Banda de l’Agrupació, que estaran dirigides pels seus directors titulars, Manel Cubeles i Raúl Lacilla, ja té ganes d’interpretar un repertori tan agraït com el que caracteritza els concerts d’aquestes dates. Com sempre, en aquesta actuació no hi faltarà la música nadalenca ni els valsos, i tampoc una sorpresa final que tots aquells que vinguin gaudiran!

El concert d’Any Nou de l’AMCV serà el diumenge 2 de gener de 2022 a les 19 hores, i les entrades, com ja és habitual, sortiran a venda dues setmanes abans al web de l’AMCV.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?