Cap de setmana de Cerdanyola Menuda

WhatsApp Image 2023-03-23 at 12.12.41

El darrer cap de setmana del mes de març -24, 25 i 26- la ciutat donarà la benvinguda al Cerdanyola Menuda un festival musical amb activitats pensades únicament per als veïns i veïnes més joves. Tota la programació, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola amb la col·laboració de l’Espai Infantil, és gratuïta i està pensada per a infants de 0 a 13 anys. L’objectiu del projecte és “seguir oferint oci cultural de qualitat accessible, en aquest cas també per als nens i nenes de Cerdanyola”, asseguren des del consistori. “La voluntat de l’equip de govern és que aquesta primera edició sigui la primera de moltes”, anuncien.

Xiula i The Penguins Reaggae per a xics

Els plats forts de la programació seran els concerts familiars de dissabte, a les 18:30h, de la mà del grup Xiula i de diumenge, a les 18 h, amb The Penguins Reaggae per a Xics, que tindran lloc a la Plaça de l’Abat Oliba.

També hi haurà activitats destinades a nadons de 0 a 3 anys a l’Espai Infantil, com ara l’espectacle Planeta K , Taller ‘L’art dels 5 sentits i  l’activitat Playscape. En el cas de les dues primeres activitats caldrà reservar plaça mitjançant Whatsapp al número de telèfon 673 62 45 30 o al correu espaiinfantil@cerdanyola.cat.

El Festival també comptarà amb tallers de conscienciació mediambiental, una xocolatada popular preparada amb energia solar, així com un taller de pintacares que es realitzaran a la Plaça de l’Abat Oliba a partir de les 17 hores.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?