Cancel·lat l’11è Duatló de Cerdanyola

WhatsApp Image 2024-03-14 at 09.01.07(1)

El Cerdanyola Atletisme i Triatló ha decidit cancel·lar l’11è Duatló de Carretera de Cerdanyola, previst per al 24 de març. Durant els propers dies l’organització retornarà la inscripció íntegra a tots els inscrits a la prova.

“A una setmana del tancament d’inscripcions només hi ha 3 equips inscrits al campionat nacional de Catalunya de clubs i 39 participants a la prova Open. Amb aquesta xifra d’inscrits no podem garantir la viabilitat econòmica de la prova sense deixar un balanç molt negatiu als comptes del club”, explica el club, que anuncia que obre un procés de reflexió intern per analitzar què es podia haver fet millor. “Però el volem fer extensiu a participants i clubs, que amb el fet d’apuntar-se a darrera hora a les proves perjudiquen greument la gestió i planificació de l’organitzador”, afegeixen. Tanmateix, l’entitat espera que la federació “tingui prou esperit d’autocrítica per valorar que amb aquest model de gestió de les competicions, les proves organitzades pels clubs catalans estan en perill, ja que tot el pes organitzatiu i econòmic recau exclusivament en el club”.

Finalitza una etapa

Amb aquesta cancel·lació l’entitat donaper finalitzada una etapa i la desena edició del Duatló de Carretera Cerdanyola, que va aplegar 471 atletes l’any passat, serà la darrera. “Si mirem enrere veiem amb orgull una prova que ha estat sis vegades campionat de Catalunya en alguna de les seves modalitats, una vegada prova classificatòria pel campionat d’Espanya i al 2016 va ser seu del campionat d’Espanya de Duatló i que va portar a la ciutat més de 1.500 esportistes en la que va ser l’edició més multitudinària de la prova”. El club, que recorda que el seu principal objectiu és fomentar la pràctica esportiva per a tothom, anuncia que el duatló infantil agafarà el testimoni d’aquesta prova en el futur.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?