Can Xarau acull la Copa Catalunya de Judo benjamí i aleví

289241729_5819950658034126_4113791967266158407_n

El Cerdanyola Club Judo Vallès organitza, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Federació Catalana de Judo i el patrocinador FUJIMAE, la Copa Catalunya Benjamí-Aleví de Judo Cerdanyola Del Vallès “Ciutat Del Coneixement”. La competició tindrà lloc al CEM Can Xarau avui dissabte. Les diferents categories s’organitzaran en vuit tatamis de competició, matí i tarda amb inici a les 9.30h i a les 15.30h. S’espera una participació d’uns 15 clubs de tota Catalunya i un total de 400 nens i nenes.

Aquesta competició de promoció per als judokes més joves té com objectiu la formació. Per tant, el format de competició serà de lligues tot buscant que cada judoka faci el màxim nombre de combats possible. També comptarà  amb normativa adaptada per afavorir l’aprenentatge de la competició de judo en aquestes categories. Donat que el valor de la competició serà merament formatiu, els resultats no tindran cap mena de transcendència classificatòria per rànquings i altres campionats. Per tant, tots i totes les judokes guanyaran la seva medalla en reconeixement a la seva participació en una competició oficial. Des del Cerdanyola Club Judo Vallès comenten que aquesta serà la primera edició que es realitza a Cerdanyola i que faran el possible per portar-la cada temporada: “És molt important per als nostres esportistes de les categories de base i per a la difusió del judo a la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?