Campanya de captació d’habitatges buits per adherir-los a la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

imarge_np_xarxa_lloguer

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei d’Habitatge, posa a disposició d’aquelles persones propietàries d’un habitatge buit al municipi la possibilitat de llogar-lo a través de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social.

La borsa de mediació per al lloguer social ofereix a propietaris i a llogaters una sortida a l’oferta i la necessitat d’habitatge, amb la garantia que l’Administració pública vetlla pels seus interessos. A travès de la Xarxa de Mediació es capten pisos buits i es posen en lloguer a un preu per sota del mercat, fent el seguiment de la relació contractual i aportant seguretat i professionalitat a propietaris i a llogaters.

Aquest servei gratuït ofereix assessorament, redacció i seguiment dels contractes de lloguer que es formalitzin a través de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social amb una renda pactada inferior al preu de mercat.

A més, s’inclouen altres avantatges com l’assegurança multirisc i d’assistència jurídica gratuïta per l’habitatge llogat, cobertura d’impagament de 6 mesos mitjançant l’Avalloguer, bonificació de fins al 80% de l’IBI anual de l’habitatge arrendat i l’accés a una subvenció anual per despeses d’arranjaments exclusiva pels propietaris i propietàries que lloguin els seus habitatges a través de la Xarxa de Mediació.

Per a més informació:

Xarxa de Mediació per al Lloguer Social

info.habitatge@cerdanyola.cat

697 852 981 (només Whatsapp)

93 580 88 88 (ext. 3254 i 3534)

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?