‘Cadires’ porta Mont Plans i Oriol Genís al Teatre Ateneu

WhatsApp Image 2023-03-09 at 11.26.26(1)

Nova representació teatral dins de la programació hivern-primavera 2023 del Teatre Ateneu. Es tracta de Cadires, interpretada per Mont Plans i Oriol Genís dirigits per Albert Arribas, que es veurà al Teatre Ateneu el 10 de març i a les 20 h. Les entrades estan a la venda per Internet, a www.cerdanyola.cat/teatre  El preu de les localitats és de 18€, anticipada: 14€; estudiants i pensionistes; 10€ (1 € menys al Web).

Els protagonistes són dues bèsties escèniques de pura raça, capaces d’omplir amb la seva sola presència qualsevol escenari. Memòria viva de mig segle de teatre català, el seu impressionant ofici d’actor traspua un compromís insubornable i un amor il·limitat per una professió que sovint bascula de l’efervescència al desdeny amb una rapidesa ferotge.

Veure l’Oriol i la Mont damunt un escenari és reconnectar d’immediat amb l’essència, amb la màgia del fet escènic. Fruit d’una saviesa conreada durant centenars d’espectacles i milers de funcions, cada gest seu per molt mínim que sigui, cada paraula pronunciada per més simple que sembli, de seguida esdevenen una veritable celebració d’aquest art de la presència que és el teatre.

En un moment en què els escenaris s’omplen de testimonis reals que reclamen ser atesos en la seva urgència simbòlica inqüestionable mentre les ficcions campen impunement pels indrets on es prenen les decisions que afecten les nostres vides, Cadires és un homenatge al vell ofici d’aquests éssers tan fràgils i fascinants que són els actors i les actrius. Amb les seves divertidíssimes vicissituds i les seves dramàtiques precarietats. Amb les seves pantomimes i les seves mitges mentides. Amb la seva meravellosa humanitat.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?