C’s adverteix contra un hipotètic pacte PSC, ERC i Podem a l’Ajuntament

5a05a447acfdf6fcc40548cc4c1cea8d

Acompanyada per la candidata a l’alcaldia Sonia Rodríguez i diversos líders taronja, la diputada al Parlament Sonia Sierra va visitar dissabte Cerdanyola. A la plaça d’Abat Oliba, la delegació va fer declaracions a la premsa per condemnar pels llançaments d’ous al concert de Marta Sánchez de Badalona, un boicot a un acte electoral de C’s a Madrid i les pintades a la UAB.

Sierra va vindicar la candidatura de Rodríguez com un “exemple de projecte de futur centrat en els ciutadans”  i la “garantia de feina seriosa”. La diputada, que va pronunciar el discurs d’una tacada, va titllar al “govern de la CUP”, de desastre  per no haver retirat les restes d’amiant del Carles Buïgas, els lavabos trencats de l’Escoleta, la pèrdua d’oportunitats o haver convertit l’Ajuntament en aparador del Procés. Sierra va fer una crida al vot constitucionalista, advertint d’un hipotètic tripartit entre PSC, ERC i Podem, i com a única garantia davant el separatisme.  Cerdanyola, va dir,  “va ser punta de llança del constitucionalisme el 21-D”. Pel 26-M es presenten com els únics capaços d’evitar aquest tripartit, i reclamen concentrar el constitucionalisme. Acabada la intervenció, cap pregunta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?