Buenaño s’acomiada de la primera línia política

1620930527837

Després de 14 anys a la primera línia política, Manuel Buenaño (PP) ha anunciat que la propera setmana renunciarà a la seva acta de conseller comarcal i el 22 de juny farà el mateix amb l’acta de regidor de l’Ajuntament de Cerdanyola. Anabel Plans, actual secretària de la formació a la ciutat i número 3 a la candidatura popular a les últimes municipals, agafarà el relleu de Buenaño.

El número 2 a la llista popular és Álvaro Hernández, però ha renunciat “davant la secretària de l’Ajuntament”, segons Buenaño, després que el president popular local, Francisco Correderas, parlés amb ell per comunicar-li que volien “preparar ja les eleccions municipals del 2023” i que entrés Anabel Plans com a regidora.

“Han estat 14 anys a l’Ajuntament i 10 anys al Consell Comarcal i estic molt agraït al PP i a totes les persones que m’han ajudat”, explicava un emocionat Buenaño. “Sobretot a les dues persones que em van ajudar al 2009, Mónica Álvarez i Rosendo Calet”, afegia.

Els motius de l’adéu

“Crec que 14 anys dedicats a la política són molts, tot i que respecto que hi hagi companys i amics que s’hi vulguin dedicar fins als 65 anys. Des de fa quatre anys tinc un despatx privat i vull dedicar-m’hi i deixar una mica el servei públic”, assegurava l’actual portaveu del PP a l’Ajuntament de Cerdanyola. “Els meus companys de partit a Cerdanyola saben que poden comptar amb mi, però quan ja et falta motivació no vols estar escalfant una cadira. El que necessita el partit és una persona motivada com l’Anabel”. De tots aquests anys, Buenaño es queda amb l’estima que ha rebut de la gent i de les entitats. “Sobretot del 2009 al 2015, fins que el partit a nivell estatal comença a tenir problemes per culpa d’uns quants xoriços que vam tenir al partit i que van fer que la gent no veiés amb bons ulls les sigles del PP”. Els moments més complicats per a Buenaño, al qual li hagués agradat “governar la ciutat”, han estat els “atacs personals” que van acabar al jutjat i amb una sentència condemnàtoria “per aquelles persones amb unes calúmnies greus”.

Buenaño és l’únic regidor del PP a la comarca i Plans creu que ha deixat un llistó molt alt: “Espero estar almenys a la mateixa alçada que ell i aportar el meu granet de sorra”.

La trajectòria

Buenaño és regidor a l’Ajuntament de Cerdanyola des de l’any 2007. Advocat i funcionari del grup A a l’Ajuntament de Barcelona en excedència. Entre altres càrrecs polítics, ha estat Secretari General del PP de la Província de Barcelona. A més, ha estat alcaldable pel PP a les eleccions municipals de 2011, 2015 i 2019

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?