Bons resultats del CEM a la trobada de Marxa Nòrdica de Navarra

4e9b6389-73b4-4c2a-b8ed-bed949ccd30f

El CEM Cerdanyola va participar en la segona edició de la 4×4 Walkpalq’s de Marxa Nòrdica celebrada a la població de San Adrián (Navarra). Els dos equips del CEM, formats per dues dones i dos homes, van aconseguir una quarta i una cinquena posició en la categoria de parelles-mixtes. En la classificació general van assolir les posicions 11 i 13 d’un total de 26 equips, aconseguint fer 13 voltes a un circuit de 2,4 km. Els components de l’equip són Ricard Zegri, Lali Pagés, Ana Maria Chico, Salva Maldonado, Josep Borrull, Mar Coma, Nadine Fernández i Manel Rodríguez.

El CEM va ser, conjuntament amb el Sant Quirze i el Bendhora de Barcelona, els únics equips catalans de la prova, en la qual van participar marxadors de Saragossa, Bilbao, País Basc, Sevilla, Navarra i La Rioja. Aquesta és la segona experiència en competició del club cerdanyolenc, que s’ha convertit en un dels pioners de Catalunya a competir en una modalitat que a Catalunya només té caràcter social, encara que la Federació Catalana posarà en marxa la pròxima tardor les primeres proves de competició a Catalunya.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?