Bars i restaurants ja poden obrir fins a les 23 hores

table-71380

Amb el final de l’estat d’alarma, s’ha aixecat el toc de queda i el confinament perimetral de Catalunya. La bona evolució de les dades epidemiològuiques i especialment, l’alt ritme de vacunació, ha portat el Govern a no aprovar un decret per prorrogar el toc de queda nocturn. nou horari per als restaurants i bars de Catalunya, que poden tornar a servir sopars tant dins els establiments com a les terrasses fins a les 23 h. S’autoritza també la reobertura dels parcs d’atraccions amb un aforament del 30 % i s’amplia l’horari per activitats esportives i culturals fins les 23 h. Tots els ensenyaments reglats recuperen la presencialitat plena i les activitats per a gent gran en equipaments cívics podran arribar al 50% d’aforament.

Es manté el màxim de sis persones a les trobades

En les reunions, el nombre màxim de persones permès es manté en sis més enllà del 9 de maig, tot i que no cal mantenir ja el límit de les bombolles de convivència. Als bars i restaurants el número de persones per taula continua sent d’un màxim de quatre.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?