Bambalina obre la programació familiar del Teatre Ateneu

WhatsApp Image 2023-01-20 at 09.09.58

De vegades, per narrar una història d’aventures i viatges siderals no calen les paraules. Podrem comprovar-ho diumenge al Teatre Ateneu amb la representació d’El Petit Príncep, un conte universal explicat amb el llenguatge del cos i del moviment. La proposta, que porta el segell de NS Danza i que compta amb coreografia i direcció de Núria Serra (també intèrpret del muntatge, juntament amb Borja Fernández), és una experiència sorprenent en què les reflexions del petit protagonista mentre viatja a asteroides o es troba amb una enigmàtica serp, es transformen en pura expressió corporal. Un espectacle que delecta els sentits per la seva força poètica, i en el qual juga un paper rellevant la tria musical, amb obres de Beethoven, Chopin, Debussy, Saint-Saëns i Puccini entre altres compositors. Bambalina organitza l’actuació, que obrirà diumenge 22 de gener i a les 12 h els espectacles familiars de 2023. Les entrades estan a la venta a www.bambalina.cat Tant els infants (a partir dels 3 anys) com els adults han de pagar entrada per accedir als espectacles.  Els infants de 0 a 2 anys entrada gratuïta (han de seure a la falda). Preus entrades: general 7€, nens i nenes de 3 a 12 anys: 5€

El Petit Príncep és l’obra més cèlebre de l’escriptor i aviador Antoine de Saint-Exupéry. Un conte poètic i filosòfic que, sota l’aparença d’un relat infantil, planteja preguntes existencials a les lectores i lectors adults. Amb un llenguatge senzill i desposseït de tota mena d’artificis, El Petit Príncep és una representació simbòlica de la vida; en cada capítol, estranys personatges deixen perplex el nen davant del comportament absurd de les persones grans. I cadascuna d’aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?