BALTASAR, un cotxe elèctric que es fabricarà a Cerdanyola

BALTASAR PHOTO

Un nou cotxe 100% elèctric desenvolupat íntegrament a Catalunya amb tecnologia pròpia i que es fabricarà a Cerdanyola del Vallès. BALTASAR es presentarà oficialment el 21 d’abril. La companyia està compartint un vídeo teaser convidant a la presentació virtual on es pot intuir la silueta del cotxe.

El fundador de la companyia és l’enginyer i emprenedor tecnològic cerdanyolenc Baltasar López. BALTASAR promet un concepte innovador amb prestacions extraordinàries. Un super esportiu elèctric per al circuit i homologat per carrer especialment enfocat a l’experiència i el plaer de la conducció.

BALTASAR fabricarà el cotxe íntegrament en les seves instal·lacions de Cerdanyola de Vallès. L’empresa, junt amb les també cerdanyolenques MILLOR BATTERY i ENCHUFING conformen un grup empresarial de màxima referència en el camp de la mobilitat elèctrica. Tota la tecnologia que implementa el vehicle, el nom del qual no es desvetllarà fins al mateix moment de la seva presentació, ha sigut desenvolupat internament, incloent la sofisticada bateria, un dels components claus en un cotxe elèctric.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?