Ball i Ramon Casas obren la programació del teatre Ateneu

ramoncasaslabohemiailasmusasnoti

Ramon Casas, la Bohemia y las musas és el nou espectacle que presenta la companyia emergent Les Muses, formada per tres bailaoras catalanes que han volgut donar vida a l’obra del pintor català Ramon Casas. Ballen, a més, acompanyades de músics de flamenco amb una gran trajectòria professional. L’espectacle es representarà avui 16 d’octubre a les 19:30 h i al Teatre Ateneu. Les entrades tenen un cost de 15 € i es venen on line a www.cerdanyola.cat/teatre.

Passant per la seva obra i els seus quadres a través de diferents palos del flamenc s’enllaça a la perfecció la bellesa de les obres realitzades i la vida del gran pintor que es va interessar per les distintes capes socials de la Barcelona de finals del segle XIX. Ho va fer especialment en les què formaven part del món dels cafè-espectacle, els artistes i la resta de personatges que es bellugaven en aquell món de bohèmia.La companyia Les Muses són les bailaores Isabel Marsol, la cerdanyolenca María Dávila i Clara Higueras, els músics Víctor Rosell (guitarra) Fran León (flauta), Raúl Levia i Lídia Mora (cante).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?