Avís Legal

L’accés i ús d’aquesta pàgina web suposa la plena acceptació i sense reserves de la totalitat de les condicions generals d’ús que es relacionen a continuació, essent aplicables, alhora, a la informació, aplicacions i serveis als que es pot accedir a través del web.

1.- L’accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

2.- El contingut total de la pàgina web (textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, logos, marques, noms comercials, signes distintius, software, enllaços,…) són propietat única y exclusiva d’Cerdanyola al Dia ; o de tercers que han cedit els seu ús a l’empresa.

Tots els drets de la propietat industrial i intel·lectuals sobre aquesta pàgina estan legalment reservats i el seu accés i ús no es pot considerar com a atorgament de llicència d’ús o dret sobre qualsevol actiu la titularitat o propietat del qual correspongui a Cerdanyola al Dia o a tercers.

La reproducció total o parcial del contingut de la pàgina, així com la venda, cessió, lloguer, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altre ús que es vulgui realitzar sense prèvia autorització expressa del titular corresponent queda prohibida, reservant a Cerdanyola al Dia el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

3.- Cerdanyola al Dia podrà unilateralment modificar, suplir, eliminar o actualitzar, sense previ avís i en qualsevol moment, la configuració i continguts de la pàgina web, així com les condicions d’ús.

4.- L’accés i ús d’aquesta pàgina web es realitzarà amb conformitat amb la llei, la moral, els bons costums, l’ordre públic i les presents condicions d’ús, abstenint-se d’utilitzar-se amb finalitats o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers o de qualsevol manera que pugui danyar, inutilitzar, sobrecarregar, interferir, deteriorar o impedir la seva utilització o gaudi normal.

5.- En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Cerdanyola al Dia informa als usuaris del web que les dades personals facilitades passaran a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal titularitat i responsabilitat d’Cerdanyola al Dia, essent la seva finalitat poder atendre i processar adequadament les sol·licituds de consulta remeses, així com poder-vos informar i transmetre informació dels serveis oferts per Cerdanyola al Dia. Amb la remesa de les seves dades, presteu el vostre consentiment exprés per tal que Cerdanyola al Dia pugui dur a terme el tractament automatitzat, i sempre pel compliment de les finalitats indicades anteriorment.

Les seves dades personals són tractades amb la màxima confidencialitat, havent adoptat Cerdanyola al Dia, com a responsable del fitxer, les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la confidencialitat i seguretat de les dades personals, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Cerdanyola al Dia procedeix a l’arxiu de les dades que els usuaris faciliten per realitzar una consulta o remetre una sol·licitud, alguns dels quals són necessaris per atendre-les adequadament. L’usuari queda advertit, convenientment, de la necessitat de facilitat tals dades. Us informem que la direcció de correu electrònic s’utilitza per donar resposta a les vostres consultes, així com per poder-vos transmetre informació dels serveis oferts per Cerdanyola al Dia i informar-vos de qualsevol altres canvis rellevants que es produeixin.

La pàgina del nostre web utilitza cookies, petits fitxers de dades que es generen a l’ordinador de l’usuari i que ens permeten obtenir la informació següent:

a) La data i l’hora de l’última vegada que l’usuari va visitar el nostre web.

b) El disseny de continguts que l’usuari va triar en la seva primera visita al nostre web.

c) Elements de seguretat que intervenen en el control d’accés a les àrees restringides. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies mitjançant la selecció de l’opció corresponent al seu programa navegador.

Així mateix, amb relació als drets personals recaptats de la manera prevista en aquesta Política de Privacitat, s’informa als usuaris que tenen els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals reconeguts. Aquests drets podran ser exercits, o bé per l’usuari o bé pel seu representant a través de la remesa d’una sol·licitud escrita i firmada a la següent adreça: Cerdanyola al Dia – c/ Sant Salvador 11-13, 2a 1a – 08290 – Cerdanyola del Vallès – BCN.

6.- Els productes i serveis inclosos en aquesta pàgina web estan subjectes als terminis i condicions generals d’Cerdanyola al Dia, així com a qualsevol altra informació rellevant.

7.- La resolució de qualsevol controvèrsia derivada de la interpretació i/o compliment d’aquestes condicions d’ús està subjecte a la legislació espanyola i la jurisdicció dels tribunals de Cerdanyola del Vallès, renunciant expressament les parts implicades a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?