Augmenta el número d’expedicions que arriben al Taulí de la línia B2

78a1f76203c562c3d7c318765865da44

El número d’expedicions que arriben al Taulí de la línia B2 s’ha incrementat -passa del 33% al 50%-des d’aquest dilluns. El treball conjunt de l’Ajuntament, l’empresa concessionària i la Generalitat, amb el suport de les signatures recollides pels veïns de la Plataforma Cerdanyola 2000, ha aconseguit l’augment d’autobusos fins a l’hospital de referència dels cerdanyolencs en les franges horàries de més afluència, segons anunciava la regidora de  Mobilitat i Transports, Maria Reina. La regidora remarcava que aquest increment es realitza amb els “mateixos recursos econòmics”.   

D’altra banda, també s’ha reforçat la línia d’expedició específica fins a l’IES Pere Calders. Reina també explica que després que el ple de juny aprovés una moció per demanar l’arribada de transport interurbà al CAP II es continua negociant amb la Generalitat per aconseguir-ho: “Estem en fase de poder tenir resultats en aquest tema”. L’Ajuntament també ha demanat el reforç de la línia exprés S3: “Continuem demanant millores a la Generalitat perquè ens preocupen la mobilitat i el transport”. En aquest sentit, Reina va avançar que Cerdanyola se sumarà a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura del 22 al 29 de setembre sota el lema ‘Fem el carrer més nostre’.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?